Network Menu

Välkommen till SWEA Rimini!

SWEA Rimini är en lokalavdelning till SWEA (Swedish Women’s Educational Association) International och en av tre i Italiens långa land.

Syftet med denna världsomfattande organisation är att vara tillgänglig för svenska och svensktalande kvinnor jorden över, samt att vara en träffpunkt för såväl utflyttade som återkomna svenskor till Sverige. Genom SWEA får du möjlighet att knyta nya kontakter och att känna dig som “hemma” tillsammans med andra svenskor på utländsk mark.

Rimini är långt ifrån bara strandliv med sol & bad; staden och dess region har framför allt en mycket intressant bakgrundshistoria med otroliga konstlämningar, vackert landskap och spännande kultur.

SWEA Rimini erbjuder dig olika aktiviteter med omväxlande utbud från bl.a. bokklubb till museibesök, vi har intressegrupper och för den som önskar, även plats till aktivt ideellt arbete i vår lokala avdelning.

Hjärligt välkommen att kontakta oss på rimini(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaarkiv.org – vi ger dig gladeligen all tänkbar information!